+31 (0)20 2330 154 | +31 (0)6 14966541 secretariaat@psychologie-lacroix.nl

Wachttijd

HELAAS HEBBEN WIJ EEN TIJDELIJKE AANNAMESTOP.
Vanwege de vele aanmeldingen hebben wij helaas een tijdelijke aannamestop per 24-3-2023. Wij adviseren u om onze website in de gaten te houden. Mochten wij weer aanmeldingen in behandeling nemen dan vermelden wij dit.

We streven er naar om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Wanneer we dit niet kunnen garanderen zijn we genoodzaakt een aanmeldingsstop te hanteren, welke dan op de website kenbaar wordt gemaakt. U kunt u zich telefonisch via 020-2330154 of via het e-mailadres, secretariaat@psychologie-lacroix.nl aanmelden.

    Wij hebben een aanmeldwachttijd van 16 weken.
    Voor psychotherapie hebben wij een wachttijd van 9 maanden.

    Daarnaast geldt de aanmeld- en behandelingswachttijd voor alle zorgverzekeraars. Bij ’tarieven’ staan de zorgverzekeraars waar wij een contract mee hebben voor 2023.

    Laatste update: 24-03-2023

    “Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 4 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”