+31 (0)20 2330 154 | +31 (0)6 14966541 secretariaat@psychologie-lacroix.nl

Wachttijd

We streven er naar om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Wanneer we dit niet kunnen garanderen zijn we genoodzaakt een aanmeldingsstop te hanteren, welke dan op de website kenbaar wordt gemaakt. U kunt u zich telefonisch via 020-2330154 of via het e-mailadres, secretariaat@psychologie-lacroix.nl aanmelden.

  • Voor de Specialistische GGZ hebben wij een aanmeldwachttijd van 4 tot 5 maanden. Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling.
  • Ook voor de Basis GGZ hebben wij een aanmeldwachttijd van 4 tot 5 maanden. Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling.

Voor Psychotherapie is de wachttijd 6 maanden.
Daarnaast geldt de aanmeld- en behandelingswachttijd voor alle zorgverzekeraars.

Laatste update: 08-11-2021

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 4 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”