+31 (0)20 2330 154 | +31 (0)6 14966541 secretariaat@psychologie-lacroix.nl

Tarieven

De behandeling wordt vergoed als een diagnose kan worden gesteld. Indien geen diagnose kan worden gesteld, moet u de behandeling zelf betalen. De vergoeding verloopt via de Basis ggz of de gespecialiseerde GGZ, afhankelijk van het probleem waarmee u zich aanmeldt.

Relatietherapie wordt niet meer vergoed door verzekeraars. Een sessie relatietherapie kost bij ons E125,- per uur.

Indien u een sessie op tijd (48 uur van tevoren, voor afspraken op de maandag geldt een termijn van 72 uur) afzegt, brengen wij de sessie niet bij u in rekening. Indien u later afzegt, doen wij dit wel.

Op dit moment hebben wij voor basis GGZ en specialistische GGZ een contract met de meeste zorgverzekeraars. Belangrijk voor u om te weten is dat wij géén contract met Menzis (basis en specialistische GGZ) en met CZ (specialistische GGZ) hebben voor 2019. Wanneer u verzekerd bent bij Menzis (Anderzorg en Azivo) of CZ (OWM, Delta Lloyd en OHRA) kunt u wel bij ons terecht. U dient dan zelf de volledige factuur aan ons te voldoen. Deze factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar en afhankelijk van uw polis krijgt u een percentage vergoed. Het is belangrijk dat u zich hierover goed laat informeren door uw zorgverzekeraar.

Hiernaast hebben wij voor VGZ U.A. (hieronder vallen o.a. Univé Zorg, IZA zorgverzekeraar, Bewust, VGZ Zorgverzekeraar, Zorgverzekeraar UMC) een aanname stop voor 2019.