+31 (0)20 2330 154 | +31 (0)6 14966541 secretariaat@psychologie-lacroix.nl

Tarieven

De behandeling wordt vergoed als een diagnose kan worden gesteld door middel van een verwijsbrief van uw huisarts. Indien geen diagnose kan worden gesteld, moet u de behandeling zelf betalen. De vergoeding verloopt via de basis ggz of de gespecialiseerde GGZ, afhankelijk van het probleem waarmee u zich aanmeldt.

Relatietherapie wordt niet meer vergoed door verzekeraars. Een sessie relatietherapie kost bij ons E125,- per uur.

Indien u een sessie op tijd (48 uur van tevoren, voor afspraken op de maandag geldt een termijn van 72 uur) afzegt, brengen wij de sessie niet bij u in rekening. Indien u later afzegt, doen wij dit wel.

Voor 2022 hebben wij een contract met de volgende zorgverzekeraars.

* ASR (o.a. Ditzo, De Amersfoortse)
* Caresq (o.a. Aon, Aevitae)
* DSW Zorgverzekeraar (o.a. inTwente, Stad Holland Zorgverzekeraar)
* Eno Zorgverzekeraar (o.a. Salland Zorgverzekeringen, ZorgDirect, HollandZorg)
* OWM Zorg en Zekerheid (o.a. Zorg en Zekerheid en AZVZ)
* Zilveren Kruis (o.a. FBTO, Interpolis, ACHMEA, De Friesland, Pro Life)

Let op: Wij hebben een aanname stop voor cliënten die bij Zilveren Kruis verzekerd zijn.

Wij hebben géén contract met o.a. Menzis, ONVZ, VGZ en CZ.

Wanneer u verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waar wij géén contract mee hebben voor 2022 dan kunt u zeker wel bij ons terecht. U dient dan zelf de volledige factuur aan ons te voldoen. Deze factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar en afhankelijk van uw polis krijgt u een percentage vergoed van het landelijke vastgestelde NZA tarief. Het is belangrijk dat u zich hierover goed laat informeren door uw zorgverzekeraar of uw restitutiepolis wordt vergoed .

Bent u al bekend met het Zorgprestatiemodel?

Het Zorgprestatiemodel is vanaf 1-1-2022 de nieuwe bekostiging voor Geestelijke Gezondheidszorg. Het is een bekostiging met eenvoudige regels en duidelijke facturen en met niet meer administratie dan nodig is.

Wat gaat dit betekenen voor u vanaf 2022?
Psychologie la Croix gaat op een andere manier declareren. De factuur wordt in het nieuwe zorgprestatiemodel maandelijks verstuurd naar de zorgverzekeraar of naar u bij een restitutiepolis. Goed om te informeren bij uw zorgverzekeraar over het nieuwe zorgprestatiemodel en uw eigen risico over 2022.

Update 15-2-2022