+31 (0)20 2330 154 | +31 (0)6 14966541 secretariaat@psychologie-lacroix.nl

Tarieven

De behandeling wordt vergoed als een diagnose kan worden gesteld. Indien geen diagnose kan worden gesteld, moet u de behandeling zelf betalen. De vergoeding verloopt via de Basis ggz of de gespecialiseerde GGZ, afhankelijk van het probleem waarmee u zich aanmeldt.

Relatietherapie wordt niet meer vergoed door verzekeraars. Een sessie relatietherapie kost bij ons E125,- per uur.

Indien u een sessie op tijd (48 uur van tevoren, voor afspraken op de maandag geldt een termijn van 72 uur) afzegt, brengen wij de sessie niet bij u in rekening. Indien u later afzegt, doen wij dit wel.

Op dit moment hebben wij voor basis GGZ en specialistische GGZ een contract met de meeste zorgverzekeraars. Belangrijk voor u om te weten is dat wij géén contract met Menzis (basis en specialistische GGZ) en met CZ (specialistische GGZ) hebben voor 2019. Wanneer u verzekerd bent bij Menzis (Anderzorg en Azivo) of CZ (OWM, Delta Lloyd en OHRA) kunt u wel bij ons terecht. U dient dan zelf de volledige factuur aan ons te voldoen. Deze factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar en afhankelijk van uw polis krijgt u een percentage vergoed. Het is belangrijk dat u zich hierover goed laat informeren door uw zorgverzekeraar.

 

Wij hebben een aanname stop voor onderstaande zorgverzekeraars:

 VGZ U.A. (hieronder vallen o.a. Univé Zorg, IZA zorgverzekeraar, Bewust, VGZ Zorgverzekeraar, Zorgverzekeraar UMC)
Zilveren Kruis / Achmea (hieronder vallen o.a. Interpolis Zorgverzekeringen, Pro Life Zorgverzekeringen, Ziezo, Avéro Achmea Zorgverzekeringen N.V., Agis, De Friesland Zorgverzekeraar, IAK Volmacht B.V.)