+31 (0)20 2330 154 | +31 (0)6 14966541 secretariaat@psychologie-lacroix.nl
Ons uitgangspunt is dat wij de richtlijnen vanuit het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM opvolgen, welke nauw samenwerken met de GGD.
Onze behandelingen vinden plaats op onze praktijk. Als een cliënt of de behandelaar COVID-19 klachten heeft worden in overleg de behandelingen via een online omgeving voortgezet. De gezondheid van onze cliënten en medewerkers van Psychologie la Croix staan hierin voorop.
We hebben een zeer korte wachtlijst, wat betekent dat u snel terecht kunt bij ons!

Aanmelding

Aanmeldprocedure

U kunt zich bij ons telefonisch aanmelden bij het secretariaat via het telefoonnummer 020-2330154. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door één van onze therapeuten voor een telefonische screening. Op basis van dit gesprek wordt een inschatting gemaakt of er binnen Psychologie la Croix passende zorg kan worden aangeboden. Als dat het geval lijkt te zijn, komt u – in geval van een wachttijd – bij ons op de wachtlijst te staan (zie voor actuele wachttijden: https://psychologie-lacroix.nl/wachttijd/). Zodra u aan de beurt bent, wordt u gebeld voor het inplannen van een intakegesprek bij één van onze behandelaars. U bent er zelf verantwoordelijk voor een verwijsbrief van de huisarts mee te nemen naar dit eerste gesprek.

Mocht u ons telefonisch niet kunnen bereiken dan kunt u een mail sturen naar secretariaat@psychologie-lacroix.nl en dan nemen wij contact met u op.