+31 (0)20 2330 154 | +31 (0)6 14966541 secretariaat@psychologie-lacroix.nl
HELAAS HEBBEN WIJ EEN TIJDELIJKE AANNAMESTOP.
Vanwege de vele aanmeldingen hebben wij helaas een tijdelijke aannamestop per 24-3-2023. Wij adviseren u om onze website in de gaten te houden. Mochten wij weer aanmeldingen in behandeling nemen dan vermelden wij dit.

Intakes en behandelgesprekken gaan door op de praktijk. Mochten er COVID-19 klachten zijn dan kan de behandeling via videobellen plaatsvinden. Dit is altijd in overleg met de behandelaar.

Ons uitgangspunt is dat wij de richtlijnen vanuit het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM opvolgen, welke nauw samenwerken met de GGD.
De gezondheid van onze cliënten en medewerkers van Psychologie la Croix staan hierin voorop.

Aanmelding

Aanmeldprocedure

U kunt zich bij ons telefonisch aanmelden bij het secretariaat via het telefoonnummer 020-2330154 of via email secretariaat@psychologie-lacroix.nl o.v.v. uw naam, uw geboortedatum, telefoonnummer en zorgverzekeraar. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door één van onze therapeuten voor een telefonische screening. Op basis van dit gesprek wordt een inschatting gemaakt of er binnen Psychologie la Croix passende zorg kan worden aangeboden. Als dat het geval lijkt te zijn, komt u – in geval van een wachttijd – bij ons op de wachtlijst te staan (zie voor actuele wachttijden: https://psychologie-lacroix.nl/wachttijd/). Zodra u aan de beurt bent, wordt u gebeld voor het inplannen van een intakegesprek bij één van onze behandelaars. U bent er zelf verantwoordelijk voor een verwijsbrief van de huisarts mee te nemen naar dit eerste gesprek.

Mocht u ons telefonisch niet kunnen bereiken dan kunt u een mail sturen naar secretariaat@psychologie-lacroix.nl en dan nemen wij contact met u op.